Nu bliver det godt 'at komme i gang igen' - bye, bye barsel!

Boomblastic green salad + tørre torsdagstæsk

Torsdag! Dagen før dagen: fredag, som omtrent 97 procent af den danske befolkning sukker højlydt efter, når den strider sig igennem hverdagens gøremål. Også jeg har gennem årene ugentligt længtes efter den søde dag, der melder weekendens komme, men!

Piben har fået en lidt anden lyd efter min indtræden på mor-scenen. Don’t get me wrong, jeg holder skam af weekenden med al dens familietid, men… Der er nu bare noget skønt ved hverdagens ro, rutiner og ikke mindst alenetid. I hverdagen er der tid til lige at trække vejret inden de små hvirvelvinde raserer hjemmet bevæbnet til tænderne med farvekridt, Duplo-klodser og diverse lysende/blinkende dimser.

Den tid har jeg i dag udnyttet til at checke ind til en dobbelt-op-sessions smæk til lår/baller og mave/ryg i form af assATTACK og abATTACK. Oh my, hvor det kørte på skinner i dag! Kender I det? De dage, hvor man bare er en ren Duracell-kanin; en dræbermaskine, der kværner den ene modbydelige øvelse efter den anden. En intens følelse af overskud og viljestyrke, der bobler i hver en celle af kroppen. I love it!

 

I aften står den på Karen’s kale-bomb, en crispy grøn salat baseret på grøn- og spidskål. Den har vakt begejstring i familien, hvor selv Mr. E, som ellers ikke er hooked på grøntsager, har erklæret sig som fan. Dét siger ikke så lidt – og derfor deler jeg lige opskriften med jer. Man kan aldrig have for mange salater i sit repertoire; det er nu engang min holdning.

 

 

Boomblastic green salad:

Ingredienser

Hakket, friskt grønkål
Spidskål (alternativt sommerkål eller hvidkål)
Broccolistok
Agurk
Ærter
Pære

Frisk mynte
Hvidløg
Olivenolie
Citronsaft
Hasselnødder/peanuts/lignende

Do as follows

Mix grønkål, hakket spidskål, udskårne agurker, slicet broccolistok, ærter og slicede pærer sammen i en flot skål eller et smukt fad. Hak den friske mynte, hvidløgsfedene og nødderne fint og bland det sammen med citronsaft og olivenolie, så dressingen får en pesto-lignende konsistens. Rør salaten sammen med dressingen og voila! Dagens salat er i hus. Mynten tilføjer friskhed, hvidløgene giver dybde, citronsaften et syrligt pift og nødderne sikrer ‘mmm-følelsen’. Smager fortrinligt flankeret af et par kogte æg, stegt kylling, en god bøf eller lignende proteinbomber.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nu bliver det godt 'at komme i gang igen' - bye, bye barsel!