'Fra bagdel til fordel': Anmeldelse af assATTACK

‘Fra bagdel til fordel’: Anmeldelse af assATTACK

Så for Søren! På en random tirsdag i august er jeg – mor til 2 energislugere- og givere på 1 og 2 år – tilbage i fitnessmanegen. Nærmere bestemt Fitness World. Åh, Fitness World; min gamle, småsexistiske ven med dine hidsigtgrønne udråb: “Hvad vil du kaldes? #kugodt #bootylicious #MILF #snack?”

Efter 3 års adskillelse er vi atter forenet. 3 år, der for mig har stået på 18 måneders graviditet, 2 fødsler, 23 måneders amning, 865 nætter med søvnberøvelse, en masse løft af børn op og ned ad puslebord, vugge, vikle, Ergobaby, stuegulv, klapvogn, autostol – you fellow mothers know the game. Men altså absolut ingen decideret, målrettet kick-ass-træning siden sommeren 2015.

Fast forward til i dag: Tilbage i holdsalen. Med henholdsvis 25 minutters assATTACK og dernæst 25 minutters abATTACK på programmet. Jeg placerer mig forrest i lokalet – klods op ad giga-spejlet. En post-pregnancy-body full frontal stirrer tilbage på mig. I det selvsamme træningstøj, som jeg gemte væk bagerst i tøjskabet, da jeg i juli 2015 pludseligt stod med en positiv graviditetstest i hånden. Halløj!

Med mikrofonbæltet solidt spændt rundt om maven går vores træner energisk i gang med at råbe til forsamlingen af fremmødte: Et utal af piger i 20’erne med hestehaler og så en enkelt herre med 40 respektindgydende kilo på sin vægtstang. Ass’en skal attackes og det bliver den. Sumo squats, dødløft, jumping lunges, englehop, side squats…

Afsted det går, mens lårbasserne skriger stadigt højere om nåde. Men nej, der er ingen mercy fra min side: Den flade ammenumse skal være historie. Et minde om en sød, svunden tid med baby liggende i favnen, bagdelen solidt plantet i sofaen og hånden lystigt zappende mellem DRtv og Netflix på smart-TV’et.

Så er det videre til abATTACK. Her er jeg i mit es. Planke, mountain climbers, russian twists, sideplanke, penguin crunches. I love it! Og intensiteten er helt i top. Hurtige skift, op og ned, frem og tilbage. Det sikrer masser af sved på panden og endorfiner i alle kroppens lemmer.

Kære Fitness World: På trods af dine til tider grove, fornærmende reklamekampagner så må jeg bare konstatere, at du og dine træningshold virker. Jeg kommer tilbage efter mere.

Bedste hilsner fra en kvinde, der egentligt bare gerne vil kaldes ved sit navn: Karen.

‘Weakness leaves, pride comes in. Confidence grows. Successful life!’ – Greg Plitt

 

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

'Fra bagdel til fordel': Anmeldelse af assATTACK