9 ting, der gør København til tha bomb!

15 minutters tumlinge-timeout i Netto: Sådan!

Lille E er stemplet ind i ‘terrible twos‘-sekten. Kender du den? Hvis ikke er her lidt baggrundsinfo: Terrible twos er et globalt fællesskab for tumlinger. For at komme i betragtning til et medlemskab af det eftertragtede fællesskab skal du være:

  • i alderen 2-3 år
  • viljestærk (et nej er for dig blot en invitation til at starte forhandlingerne om et ja)
  • kreativ – du kommer med banebrydende idéer, som ligger de fleste andre fjernt (f.eks. at smide æbler i toiletkummen, dekorere væggene med tusch eller at løbe ud kun iført ble og en håndtaske)
  • lattermild (når du bliver ramt af et forbud, slår du blot en høj latter op)
  • fuld af selvtillid – intet er umuligt for dig (heller ikke at rulle toiletpapir ud i en hel stue. Konsekvenserne lader du andre tage)
  • signalstærk (du er ikke bange for at vise din utilfredshed. Og du gør det gerne med fuld sirenelyd og voldsom gestik)

Kan du ikke svare ja til ovenstående? Nå, men så er du nok ikke en kandidat til terrible twos-sekten. Hvis du til derimod kan nikke genkendende til kompetencebeskrivelserne, er du højst sandsynligt mor eller far til en oplagt kandidat.

For os pårørende til karrieremindede terrible to’ere er der til gengæld oprettet et støttenetværk her på Boomblastic-bloggen. Alt hvad du skal gøre er at komme med råd og vejledning til at guide din tumling bedst gennem dette vigtige karriereår i kommentarfeltet. Tips og små tricks er også hjerteligt velkomne.

Mig? Jeg kan da sagtens lægge ud: Det er lørdag formiddag og som karriererådgiver har du besluttet, at din mentee har brug for et lille break. I har allerede været igennem et par forhandlinger og et par kreative øvelser (der er blevet tegnet på stuebordet, et par rå kartofler er blevet trillet ind under sofaen og fjernsynsbetjeningen er blevet forsøgt smidt i toiletkummen). Nu skal der liiiige lidt ro på.

Og her er et besøg i det nærmeste supermarked en oplagt mulighed. Hvis du vel og mærke sørger for at medbringe en 10’er, så du kan leje en indkøbsvogn og spænde din tumling solidt fast i den. På turen har du som mentor følgende fordele:

  1. Din kandidat sidder fast og kan ikke løbe om hjørner med dig
  2. Din kandidat er glad, fornøjet og optaget af de mange spændende ting i supermarkedet
  3. Du får som mentor et afbræk og tankerne bliver afledt af sært tillokkende varer i spot-afdelingen

Og voila! På den måde gik der nemt en lille halv times tid. I kan nu vende hjem og fortsætte karrieretræningen. God fornøjelse 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

9 ting, der gør København til tha bomb!